Etapa de documentare și elaborare a studiilor de fundamentare privind actualizarea PUG

Primăria comunei Tulca anunţă că în perioada 27.09.2021 - 27.03.2022 se desfăşoară etapa de documentare şi elaborare în vederea actualizării Planului urbanistic general al Comunei Tulca.

Etapa de documentare și elaborare a studiilor de fundamentare privind actualizarea PUG

Conform prevederilor art. 26 din METODOLOGIA de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, aprobată de Ordinul 2701/2010, Primăria comunei Tulca anunţă că în perioada 27.09.2021 – 27.03.2022 se desfăşoară etapa de documentare şi elaborare a studiilor de fundamentare a propunerilor, cerinţele şi opţiunile publicului legate de dezvoltarea urbană durabilă în vederea actualizării Planului urbanistic general al Comunei Tulca.

Implicarea publicului în etapa de documentare și elaborare a studiilor de fundamantare se va face prin cercetarea sociologică, efectuată de către persoane specializate în pregătirea, derularea şi analizarea rezultatelor metodelor corespunzătoare, atestate conform legii în privinţa elaborării documentaţiilor de urbanism şi amenajare a teritoriului.

Mai multe informaţii găsiţi în documentul ataşat.

Anunțuri

Ziua Națională – 1 Decembrie 2021

La fel ca în fiecare an, de 1 Decembrie sărbătorim Ziua Națională a României. Este o zi specială pentru națiunea noastră întrucât ne aducem aminte de marele sacrificiu al înaintașilor noștri…

Notificare pentru apicultori

Din acest an apicultorii au obligația ca până la 31 decembrie să depună declarație de iernat, motiv pentru care vă solicităm sprijinul pentru informarea acestora…