Informare din partea companiei Electrica Furnizare S.A.

Circulară de informare din partea companiei de furnizare energie electrică - Electrica S.A.

Informare din partea companiei Electrica Furnizare S.A.

„STIMAȚI CLIENȚI ELECTRICA FURNIZARE,

Vă atragem atenția asupra faptului că ați putea fi abordați de „agenți de vânzări” care pretind în mod fals că au achiziționat energie electrică de la compania Electrica Furnizare și că sunt mandatați să semneze noi contracte în numele companiei.

IN ACEST SENS, VĂ ASIGURĂM CĂ ELECTRICA FURNIZARE S.A. NU A ÎNCHEIAT NICIUN PARTENERIAT CU NICIO ALTĂ SOCIETATE DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE.

Solicitați obligatoriu legitimarea oricărei persoane care vă contactează în numele nostru. Personalul Electrica Furnizare trimis în teritoriu este instruit să se legitimeze, iar toate documentele care vi se transmit de către noi spre semnare au sigla de mai jos:

 

Orice modificări la contractele încheiate de dumneavoastră cu Electrica Furnizare S.A. se realizează în punctele noastre de prezență sau online prin solicitări pe adresa de e-mail [email protected] sau direct pe site-ul nostru electricafurnizare.ro.

EVITAȚI PRACTICILE ÎNȘELĂTOARE!”

Anunt din partea Electrica Furnizare.pdf

Anunțuri

Ziua Națională – 1 Decembrie 2021

La fel ca în fiecare an, de 1 Decembrie sărbătorim Ziua Națională a României. Este o zi specială pentru națiunea noastră întrucât ne aducem aminte de marele sacrificiu al înaintașilor noștri…

Notificare pentru apicultori

Din acest an apicultorii au obligația ca până la 31 decembrie să depună declarație de iernat, motiv pentru care vă solicităm sprijinul pentru informarea acestora…