Informare din partea companiei Electrica Furnizare S.A.

Circulară de informare din partea companiei de furnizare energie electrică - Electrica S.A.

Informare din partea companiei Electrica Furnizare S.A.

„STIMAȚI CLIENȚI ELECTRICA FURNIZARE,

Vă atragem atenția asupra faptului că ați putea fi abordați de „agenți de vânzări” care pretind în mod fals că au achiziționat energie electrică de la compania Electrica Furnizare și că sunt mandatați să semneze noi contracte în numele companiei.

IN ACEST SENS, VĂ ASIGURĂM CĂ ELECTRICA FURNIZARE S.A. NU A ÎNCHEIAT NICIUN PARTENERIAT CU NICIO ALTĂ SOCIETATE DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE.

Solicitați obligatoriu legitimarea oricărei persoane care vă contactează în numele nostru. Personalul Electrica Furnizare trimis în teritoriu este instruit să se legitimeze, iar toate documentele care vi se transmit de către noi spre semnare au sigla de mai jos:

 

Orice modificări la contractele încheiate de dumneavoastră cu Electrica Furnizare S.A. se realizează în punctele noastre de prezență sau online prin solicitări pe adresa de e-mail [email protected] sau direct pe site-ul nostru electricafurnizare.ro.

EVITAȚI PRACTICILE ÎNȘELĂTOARE!”

Anunt din partea Electrica Furnizare.pdf

Anunțuri

Campionatul bihorean al curățeniei

Stimați cetățeni,

Primăria Comunei Tulca invită toți cetățenii doritori să ia parte la acțiunea de curățare și colectare a deșeurilor din localitatea noastră…